Geef je cijfers, zelfvertrouwen en motivatie een boost!

Wij beginnen altijd met een kennismaking, waarin we onderzoeken waar we mee kunnen helpen. We spreken een aantal reële doelstellingen af, waarbij we het belangrijk vinden dat de regie in handen van het kind is. Vanaf dat moment kun je van maandag- tot en met donderdagmiddag terecht bij FaktorFier.

We hebben regelmatig contact om te bespreken of onze begeleiding naar wens verloopt. 

Ook kinderen met een zorgindicatie kunnen wij begeleiden. Soms kan onze leerbegeleiding worden vergoed vanuit een PGB. Samen met de ouders en de gemeente wordt bepaald wat de zorgvraag is en op welke manier FaktorFier kan bijdragen aan de ondersteuning die nodig is op sociaal-emotioneel en op leergebied. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Onze methodiek

Bij FaktorFier bieden we structuur, aandacht en gezelligheid.

Onze begeleiding is niet gericht op het vinden van de antwoorden op ingewikkelde wiskundesommen. Wij willen juist aanleren hoe scholieren een moeilijk vraagstuk zélf oplossen. Naast het intellectuele aspect van het leren, is ook het motivationele aspect belangrijk. Hoe kunnen kinderen zichzelf aan het werk zetten, en zichzelf stimuleren om door te gaan en vol te houden? Wij helpen bij het aanleren van leerstrategieën en daarmee ook het versterken van de executieve functies (de hogere denkprocessen die nodig zijn om activiteiten te plannen en te sturen). Hierdoor worden scholieren zelfstandiger. En daar hebben ze de rest van hun leven profijt van! 

Wij ontzorgen de ouders doordat het huiswerk al klaar is.

Zodat er thuis ook wat meer rust komt.