Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Dat is hoe we werken leren

Wij beginnen altijd met een kennismaking, waarin we onderzoeken waar we mee kunnen helpen. Hierna volgt een uitgebreid intakegesprek bij ons op de locatie. We spreken een aantal reële doelstellingen af en leggen uit hoe we jou gaan helpen. Vanaf dat moment kun je van maandag- tot en met donderdagmiddag terecht bij FaktorFier.

Met je ouders hebben we regelmatig contact om te bespreken of onze begeleiding naar wens verloopt. Maar dat checken we natuurlijk eerst bij jou.

Onze methodiek

Bij FaktorFier bieden we een fijne plek om te werken aan je huiswerk én leerskills.

Onze begeleiding is niet gericht op het vinden van de antwoorden op jouw ingewikkelde wiskundesommen. Wij willen jou juist leren hoe je een moeilijk vraagstuk zélf oplost. Om optimaal te kunnen leren, moet je eerst weten hoe dat moet. Naast het intellectuele aspect van het leren, is ook het motivationele aspect belangrijk. Dat wil zeggen dat je leert hoe je jezelf aan het werk kunt zetten en jezelf kunt stimuleren om door te gaan en vol te houden. Wij helpen je bij het aanleren van leerstrategieën en daarmee ook het versterken van je executieve functies (juist ja, de hogere denkprocessen die nodig zijn om de boel te organiseren). Dit leidt doorgaans tot betere schoolprestaties. Maar als je je leerstrategieën goed beheerst, leer je vooral veel zelfstandiger leren. En daar heb je de rest van je leven profijt van!

Ga samen met ons aan de slag

Zodat jij weer met een gerust hart naar school kunt gaan.